La Fin

Vi har nu kommit fram till ett gemensamt beslut att lägga ner Pandamaffian. Det beror inte på brist på inspiration, nej, tvärtom. Det har varit många turer med Pandamaffian. Det började i december 2009 som en kulturblogg, som sedan involverade även mode och spel. Efter ett tag smalnade vi av det med musik, men kände aldrig att det riktigt tog fart.

Detta är inte sättet vi vill arbeta på, inte under detta koncept i alla fall. Bloggen kommer finnas kvar för allmän beskådning, för det finns ju trots allt några guldkorn. Just nu arbetar vi på ett annat koncept; ett ärligare, öppnare, seriösare och bredare koncept.

Jag (Pandapappan) vill ta tillfället i akt att tacka alla artister som ville ställa upp på intervju, även de intervjuer som aldrig blev av. Jag vill tacka alla som trott på detta, alla läsare och alla människor och artister som har gjort denna blogg till en möjlighet.

Tack än en gång och på återseende!

//Pandapappan.

Henrik BerggrenHej alla kära pandamaffianläsare! Detta är er nya skribent som äntligen fått tummen ur.

Idag har jag en glädjande nyhet att presentera. För oss som hänger med i allt vad Henrik Berggren gör så är det inget nytt, men för er som inte alls är lika fanatiska så hoppas jag på glada tillrop. En ny skiva är på gång. En soloskiva.

Inför spelningen i Norrköping för ett par månader sedan fick nt.se till en intervju där Henrik själv bekräftar att en ny skiva är på väg. Men inget datum är bestämt, förmodligen får vi vänta tills nästa år. Eller så gör han en "Cruel town" (meddelar att skiva är på väg men sedan låter oss vänta ett par år till).

Det är mycket vi inte vet, men mitt gamla BD-hjärta har börjat brinna och hoppas igen.


//Pandamormorn.

Vi tog visst också paus, men är tillbaka

Precis som rubriken förtäljer tog vi också en paus, inte lika välförtjänt dock. Nu är vi tillbaka, mer skrivsugna än någonsin. Vi har en väldigt lång och händelserik höst att se fram emot. Vad har vi att vänta oss denna höst? Många skivsläpp kommer att recenseras, bland annat Säkert!, Love Antell och Parken. Vi kommer ha en del intervjuer, där vill vi vara lite mer hemlighetsfulla. Däremot kan vi avslöja att nästa blir med Storbritanniens nya talang inom singer/songwriter, Dave Abrams.

Vi har även nya skribenter som kommer att skriva här under hösten, vi har smidigt andra ränker under sommaren, detta går vi ut med så fort vi kan och vill.

//Pandapappan.

RSS 2.0