Björnstammen + Slagsmålsklubben, Uppsala konsert och kongress

 

Officiell hemsida | Officiell Myspace

 

För mig känns extremt konstigt när förbandet, i det här fallet Den svenska björnstammen, överglänser huvudakten på en konsert. Men onsdagen 10e mars 2010 hände det när Slagsmålsklubben spelade live på Uppsala konsert och kongress. Vilket mest handlar om två saker, i alla fall för mig: 1). Björnstammen kör sitt material som man känner igen det, med text och allt samt att 2). de inte hade tekniskt strul till 80% av sin spelningstid. Och att ge lamaste mellansnacket som kompensation för allt problem känns inte som en räddning. Vilket inte ens en någorlunda snygg ljusproduktion, såpbubblor eller ens konfetti lyckas med.

 

Innan förbandet, och innan slagsmålsklubben, gick upp på scen, bjöd en DJ på sjukt bra dansmusik och satte stämningen. Tyvärr var medelåldern ungefär 15 år där, och då höjde säkert jag och vår käre pandapappa den med minst två år. Vilket gav känslan av att ha varit på ett högstadie-disco istället för en klubbspelning. Vilket visserligen dementerades senare av en publik som visade full support genom att dansa och vifta med armarna. Trots tidigare nämnda problem. Men för min del var det ingenting som räddade kvällen.

 

Och för intresserade kan det vara värt att nämna att samma band spelar på Strand i Stockholm redan imorgon (11/3) och då förhoppningsvis tar revansch och slipper allt strul. För fansen som betalar pengar för att komma in är värda det. Som alltid.

 

 

//Pandabarnet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0