Days

 

Myspace | Last.fm

 

Det svenska indiebandet Days från Göteborg består av de fyra unga männen Fabian Sahlqvist, John Ludvigsson, Philip Gates och Andréas Uppman Nilsson.

Days, med ekande sound från The Smiths och St. Christopher, spelar harmonisk och stilren indiepop med en fantastisk sång ovanför musiken.

2007 stod Days på scen under Rip It Up-festivalen i Säffle, och fick publiken att smälta med sina guldkorn  som "Downhill" och "Simple Things". Samma år blev dessutom Days uppmärksammade av journalisten Per Sinding Larsen på PSL och spelade in en akustisk version av "Downhill" ute vid Vinterviken i Stockholm.
2008 var det dags för bandets debutsläpp, och debuten "Downhill" som bestod av sju spår fördelade på en vinylsingel och en EP, släpptes via skivbolaget Shelflife records. Under sommaren 2008 var Days tillbaka i Säffle och var ett av banden som lockade många besökare till indiefestivalen Rip It Up.

Hur det ser ut med kommande album och spelningar i framtiden har jag verkligen ingen som helst aning om, men jag hoppas och tror att det ser ljust ut för Days!


//Pandamamman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0